دانلود پروژه

دانلود پروژه و مقالات و پایان نامه

دانلود پروژه

دانلود پروژه و مقالات و پایان نامه

دانلود پروژه

دانلود رایگان پروژه و مقاله و پایان نامه و نمونه سوالات استخدامی و حل السمائل درس ها و کتاب های درسی

کلمات کلیدی

دانلود آدمک متحرک پاورپوینت

دانلود آدمک متحرک پاورپوینت سری دوم

پایان نامه مولفه های رهبری تحول آفرین و رابطه آن با عملکرد سازمانی

دانلود نمونه سوالات آزمون زبان msrt

دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون زبان msrt

دانلود رایگان پرسشنامه شیوه های فرزند پروری والدین بامریند

دانلود رایگان پرسشنامه بهره وری نیروی انسانی آجیو

آدمک متحرک پاورپوینت

سوالات و پاسخنامه رشته مدیریت فناوری اطلاعات ارشد

دانلود نمونه سوالات رشته مدیریت فناوری اطلاعات ارشد با جواب

نمونه سوالات رشته حسابداری پیام نور

دانلود نمونه سوالات رشته حسابداری ارشد

نمونه سوالات رشته حقوق خصوصی پیام نور

سوالات و پاسخنامه رشته حقوق خصوصی ارشد پیام نور

دانلود نمونه سوالات رشته حقوق خصوصی ارشد

منابع آزمون زبان msrt

خلاصه کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر آرین قلی پور

گزارش کار آموزی کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف

دانلود گزارش کار آموزی کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف

گزارش کارآموزی ماشین افزار قالب های تزریق پلاستیک

گزارش کار آموزی کارگاه تزریق پلاستیک

دانلود گزارش کار آموزی کارگاه تزریق پلاستیک

دانلود رایگان گزارش کارآموزی ماشین افزار قالب های تزریق پلاستیک

دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارگاه تزریق پلاستیک

پرسشنامه سرمایه فکری

پرسشنامه استاندارد سرمایه فکری

سرمایه فکری

دانلود پرسشنامه سرمایه فکری

دانلود رایگان پرسشنامه سرمایه فکری

پرسشنامه عملکرد سازمانی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مداخله کشورهای خارجی در سوریه از دیدگاه حقوق بین الملل


یکی از اصول حقوق بین‌الملل که در ادبیات سیاسی کاربرد زیادی دارد، اصل عدم مداخله در امور داخلی دولتها است. اصل عدم مداخله که یکی از اصول بنیادین ملل متحد و از جمله حقوق و تکالیف بنیادین دولتها است، یکی از اصول اساسی جامعه بین‌المللی بوده که ریشه در اصل تساوی حاکمیت دولتها دارد. این اصل، که مبنای آن را باید در حقوق بین‌الملل عرفی جستجو کرد، در برخی از اسناد بین‌المللی نیز انعکاس یافته است، از جمله در بند هفت ماده دو منشور ملل متحد عدم مداخله سازمان ملل متحد در امور داخلی دولتها پیش بینی شده و در اعلامیه‌های 2131 سال 1965 و 2625 سال 1970 مصوب مجمع عمومی سازمان ملل، عدم مداخله دولتها در امور داخلی دولتهای دیگر مقرر شده است. علاوه بر این، اصل عدم مداخله در ماده 15 منشور بوگوتا، ماده 8 پیمان ورشو، اصل ششم سند نهایی هلسینکی و ماده 27 کنوانسیون اروپایی راجع به حل مسالمت‌آمیز اختلافات قید شده است. بنابراین، اصل مذکور در سطوح جهانی و منطقه‌ای مورد تایید و تاکید دولتها و سازمانهای بین‌المللی است.

با وجود جایگاه اصل عدم مداخله در حقوق بین‌الملل، مشکل می‌توان تعریف واحدی از آن پیدا کرد. در واقع، عملکرد دولتها به این امر دامن زده و ارایه تعریف واحدی را دشوار کرده است. حقوق بین‌الملل عرفی اساساً متکی بر دو عنصر است که یکی اعتقاد حقوقی دولتها و دیگری رویه آنها است. عنصر اول، عنصر ذهنی و عنصر دوم، عنصر عینی قاعده حقوق بین‌الملل عرفی است. با آنکه نظریاتی درباره عرف آنی بیان شده‌اند، هر دو عنصر در قواعد عرفی وجود دارند، هر چند ممکن است در مواردی یکی کم‌رنگ‌تر از دیگری به نظر برسد. در خصوص اصل عدم مداخله، اعتقاد حقوقی دولتها پر رنگ بوده و درباره الزام‌آور بودن این اصل اتفاق نظر وجود دارد. ولی رویه دولتها در استناد به این اصل بسیار متشتت است، به نحوی که در تعیین محتوا و دامنه این اصل و در نتیجه، تعریف واحدی از آن نظرات متفاوتی ارایه شده است.

با این حال، باید بین گفتار و رفتار سیاسی دولتها و رویه آنها که بر اساس اعتقاد بر الزام حقوقی است تمایز قایل شد. آنچه در تعیین و تشخیص قاعده عرفی اهمیت دارد، وجه اخیر رویه دولتها است. بنابراین واقعیت، عموم حقوقدانان عقیده دارند که مداخله به معنای عملی است که دولت یا سازمانی نسبت به دولتی به عمل می‌آورد تا آن دولت در امور داخلی یا خارجی خود رفتار معینی را پیشه کند. این عمل ممکن است با زور همراه باشد. به همین جهت، باید ممنوعیت مداخله را با دقت بیشتری تفسیر کرد و بین مداخله‌ای که با موازین حقوق بین‌الملل مغایرت داشته و ممنوع است، و مداخله‌ای که برای الزام به ایفای تعهدات بین‌المللی هر دولت صورت می‌گیرد و با موازین حقوق بین‌الملل سازگار بوده و مجاز است، تمایز قایل شد.

امروزه مساله دخالت در امور کشورها تنها پیرامون نقض حقوق بشر صورت می گیرد و مواردی چون جنایت جنگی، جنایت بین المللی، نسل کشی و امثال آن را شامل می شود. بر اساس بند هفتم ماده دوم منشور سازمان ملل متحد تاکید می شود که هیچ امری به این سازمان اجازه دخالت در اموری را که در صلاحیت داخلی کشورهاست، نمی دهد اما امروز این تاکید بی رنگ شده است.

در این ارتباط تاحدودی صلاحیت قضایی احراز کرده و می تواند در قالب دادگاه های ویژه، دادگاه های مخلوط یا پیوندی یا نهایتا ارجاع به دادگاه کیفری بین المللی این امور را پیگیری کند.

به این ترتیب از زمان قرارداد وستفالی در 1648 تا به امروز تحولات بشری تغییراتی را سبب شده است. در واقع حقوق بین الملل ابعاد جدیدی پیدا کرده است. گاهی ممکن است برخی کشورها به طور یکجانبه ادعای حفاظت از جان انسان ها را کرده و وارد عمل شوند. این رویکرد خلاف حقوق بین الملل است اما تصمیماتی که شورای امنیت به صورت دسته جمعی اتخاذ می کند مربوط به جایگاهی است که امروزه حقوق بشر در صحنه روابط بین المللی احراز کرده است.

کنوانسیون های مختلفی چون میثاق حقوق مدنی و سیاسی، میثاق حقوق اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی، حقوق زنان و کودکان، کنوانسیون منع شکنجه، کنوانسیون منع تبعیضات نژادی، کنوانسیون منع کشتار جمعی، همگی تعهداتی است که کشورها بر طبق حقوق بین الملل عهده دار شده اند. بر این اساس کشورهایی که این تعهدات را نادیده گرفته یا نقض می کنند با واکنش جامعه بین المللی مواجه می شوند.


در صورت نیاز به فایل مداخله کشورهای خارجی در سوریه از دیدگاه حقوق بین الملل (با فرمت WORD) با شماره موبایل 09191822403 تماس بگیرید از طریق تلگرام هم میتوانید مکاتبه کنید شماره تلگرام 09038971510 قیمت این محصول   30000 تومان میباشد.

 


فقط و فقط 30000 تومان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی